Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731011052

Amistoso (Int., RC) 731011052 Información oficial sobre el partido 731011052 en Hattrick

17.04.2024 20:00:00

Stadra 2.0 Alineación oficial del equipo 'Stadra 2.0' en el partido 2 - 5 Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Stadra 2.0 Alineación oficial del equipo 'Stadra 2.0' en el partido 6 - 5 Lia c.f Alineación oficial del equipo 'Lia c.f' en el partido
Es un cenizo 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,6 % 30,9 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stadra 2.0

Goles Goles

  • 103 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els seguidors del Stadra van tornar a saltar d'alegria al minut 35. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Alec Duthieuw que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.
  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Bo Jonsson de Stadra va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Domenik Kobel va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Stadra Gabriel Engqvist quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Lia c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lia. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Julio López Castro xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33, Lia va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alfredo Villamediana, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daniel Sabaté de Lia l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 39 de partit.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Daniel Sabaté de Lia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Passaven 89 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alfredo Villamediana va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".