Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731010706

Amistoso (Int., RC) 731010706 Información oficial sobre el partido 731010706 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

G. Best Alineación oficial del equipo 'G. Best' en el partido 4 - 0 ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
G. Best Alineación oficial del equipo 'G. Best' en el partido 2 - 0 ice rotho Alineación oficial del equipo 'ice rotho' en el partido
Tiene suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G. Best

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Thiseas Katsafanas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Best.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Thiseas Katsafanas va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 26, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Best, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 43 i semblava que Best desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Thiseas Katsafanas va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vissarionas Pistolelis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Best.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Themis Valsamakis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Werner Sproll va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 29 quan Themis Valsamakis de Best gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonidas Gerasimatos es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

ice rotho

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Richard Kelkheim va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marko Birringer de rotho es va guanyar la targeta groga merescudament.