Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731010673

Amistoso (Int.) 731010673 Información oficial sobre el partido 731010673 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

Bochumer Jungs Alineación oficial del equipo 'Bochumer Jungs' en el partido 1 - 1 Académica da Mariña Alineación oficial del equipo 'Académica da Mariña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bochumer Jungs Alineación oficial del equipo 'Bochumer Jungs' en el partido 3 - 0 Académica da Mariña Alineación oficial del equipo 'Académica da Mariña' en el partido
Tiene mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bochumer Jungs

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Alois Schindzielorz de Bochumer va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Bochumer va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Bert Prock va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Bochumer per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Lois Stockholm va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Leon Pold va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Bruno Rodal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Andre Kraak de Bochumer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Académica da Mariña

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): El Académica era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Odde Schachl va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 3, quan en Estanislao Lopategi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Sergio Aristimuño va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Haroun Madbouly, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 225 Minuto 63 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Odde Schachl gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Académica, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Estanislao Lopategi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Borislav Angelushev.