Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731010148

Amistoso (Int.) 731010148 Información oficial sobre el partido 731010148 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

PAOKTSAKI Alineación oficial del equipo 'PAOKTSAKI' en el partido 2 - 3 Crazy Cannibals Alineación oficial del equipo 'Crazy Cannibals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PAOKTSAKI Alineación oficial del equipo 'PAOKTSAKI' en el partido 2 - 0 Crazy Cannibals Alineación oficial del equipo 'Crazy Cannibals' en el partido
Tiene un resultado normal 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PAOKTSAKI

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Tzachi Yona, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. PAOKTSAKI es posava per davant!
  • 102 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 82 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Aleandro Scapoli, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el PAOKTSAKI a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tzachi Yona! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hone Smallman va estar a punt de sentenciar el partit al minut 16, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Maurizio Nini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Michał Czemiel va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Cătălin Pipernea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PAOKTSAKI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): PAOKTSAKI enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Nikos Drakos va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66 en Tzachi Yona va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Crazy Cannibals

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Ernesto Zamora arribés a peus de Bruno Stachura, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cannibals el 1 - 1.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): Cannibals agafava avantatge al minut 51 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Andreas Gehrt amb mestria.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ježius Dūminis va augmentar l'avantatge de Cannibals a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Cannibals van sortir al contraatac al minut 12, però Ježius Dūminis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleksander Turzyniecki de Cannibals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.