Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731009615

Amistoso (Int., RC) 731009615 Información oficial sobre el partido 731009615 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Football Club Jaguaro Alineación oficial del equipo 'Football Club Jaguaro' en el partido 1 - 6 FK Vidzemes 7E Alineación oficial del equipo 'FK Vidzemes 7E' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Football Club Jaguaro Alineación oficial del equipo 'Football Club Jaguaro' en el partido 0 - 4 FK Vidzemes 7E Alineación oficial del equipo 'FK Vidzemes 7E' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Football Club Jaguaro

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Filip Regeer va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Football.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Football va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Porfírio Tomás la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

FK Vidzemes 7E

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Simone Scali va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Simone Scali va augmentar l'avantatge de Vidzemes a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alfrēds Kalniņš va augmentar l'avantatge de Vidzemes a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 72 minuts quan Alfrēds Kalniņš va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 4 per a Vidzemes.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Korhan Oğuzhan de Vidzemes va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Simone Scali de Vidzemes l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 88 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Marino Cascone va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Simone Scali, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Andris Pabažs va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Korhan Oğuzhan va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30 en César Pinto va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Simone Scali de Vidzemes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.