Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731008982

Amistoso (Int.) 731008982 Información oficial sobre el partido 731008982 en Hattrick

17.04.2024 13:45:00

Laser Radial Alineación oficial del equipo 'Laser Radial' en el partido 0 - 7 NEPTUNO A.S.C. Alineación oficial del equipo 'NEPTUNO A.S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Laser Radial Alineación oficial del equipo 'Laser Radial' en el partido 0 - 7 NEPTUNO A.S.C. Alineación oficial del equipo 'NEPTUNO A.S.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laser Radial

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Elpidio Fumi era fer passades de llarga distància. Al minut 37 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Patrick Mcintyre però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jānis Uldens es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

NEPTUNO A.S.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): NEPTUNO va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Simon van Iperen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 29 pels visitants. En György Temesvári va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Dominique Ufenast sempre és una garantia. Al minut 36, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ferdy van Dongen marcar el 0 - 3 per al NEPTUNO.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Mohamed Salah, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 180 Minuto 54 (Gol de falta): György Temesvári va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a NEPTUNO gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, Jesús Ñoras va augmentar l'avantatge de NEPTUNO a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Dominique Ufenast des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pierluigi Bartoloni va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mudris Pīzelis per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Jader Vestena va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mohamed Salah, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simon van Iperen després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jader Vestena va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frank Paiva de NEPTUNO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.