Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007442

Amistoso (Int., RC) 731007442 Información oficial sobre el partido 731007442 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

Will's Wily Wolverines Alineación oficial del equipo 'Will's Wily Wolverines' en el partido 8 - 0 Prenzlberg Alineación oficial del equipo 'Prenzlberg' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Will's Wily Wolverines Alineación oficial del equipo 'Will's Wily Wolverines' en el partido 9 - 0 Prenzlberg Alineación oficial del equipo 'Prenzlberg' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Will's Wily Wolverines

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ulrich Koch, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wolverines se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Ferenc Sekula va incrementar l'avantatge de Wolverines amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Morgan Armour va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ulrich Koch, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Wolverines.
  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Justo Márquez era molt més ràpid que el defensa Aimé Tavernier. Al minut 65, el jugador de Wolverines va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 0.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Wolverines va aconseguir el 6 - 0 quan Juan Gildardo Carvajal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Justo Márquez va anar directament als peus de Pietro Paolo Casarini que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 7 - 0.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Gildardo Carvajal es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 8 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Pietro Paolo Casarini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 207 Minuto 26 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Justo Márquez va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ferenc Sekula una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Claude Klein va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Claude Klein al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferenc Sekula va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Morgan Armour de Wolverines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Prenzlberg

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aimé Tavernier de Prenzlberg es va guanyar la targeta groga merescudament.