Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731007028

Amistoso (Int.) 731007028 Información oficial sobre el partido 731007028 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido 6 - 1 FC Longvalley Future Alineación oficial del equipo 'FC Longvalley Future' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico de Barajas Alineación oficial del equipo 'Atletico de Barajas' en el partido 4 - 0 FC Longvalley Future Alineación oficial del equipo 'FC Longvalley Future' en el partido
Tiene suerte 3.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Barajas

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ignacio Estañol, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Barajas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 134 Minuto 10 (Gol de penalti): Als 10 minuts de joc, els nois de Barajas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Antonio Toro Díaz augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Barajas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Karmelo Eskoikiz va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barajas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ignacio Estañol progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Barajas va aconseguir el 5 - 0 quan Ramon Trull va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Ignacio Villalba va augmentar l'avantatge de Barajas a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Roxelio Rábade de Barajas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jaume Bou va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ignacio Estañol va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Karmelo Eskoikiz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Andy Alpner gairebé va marcar per a Barajas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karmelo Eskoikiz de Barajas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Karmelo Eskoikiz es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

FC Longvalley Future

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Damian Rose va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 6 - 1.