Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006971

Amistoso (Int., RC) 731006971 Información oficial sobre el partido 731006971 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Jaleo FC Alineación oficial del equipo 'Jaleo FC' en el partido 0 - 7 Starsanja Bulls Alineación oficial del equipo 'Starsanja Bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaleo FC Alineación oficial del equipo 'Jaleo FC' en el partido 0 - 2 Starsanja Bulls Alineación oficial del equipo 'Starsanja Bulls' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaleo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 3 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Marcos Vellón va ser clau en la jugada d'atac de Jaleo al minut 3, quan ell mateix va fer una passada brutal a José Alfredo Gil, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): El Jaleo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 15, però en José Alfredo Gil va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Jaleo sortien al contraatac. La falta llançada per Dimitar Petrov va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philipp Flatscher de Jaleo es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.

Starsanja Bulls

Goles Goles

  • 170 Minuto 25 (Gol de falta): Evgeniy Lebin va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 25. 0 - 1 per a Bulls.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jaleo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Osman Shamanin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Bulls es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 30.
  • 139 Minuto 33 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Bulls Stanislav Dobrodei va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. José Olivos va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pavel Malyushin, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Al minut 55 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Evgeniy Lebin va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 5.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): Evgeniy Lebin va incrementar l'avantatge a 0 - 6 per a Bulls gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Evgeniy Lebin va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jaleo. La jugada d'estratègia del Bulls per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Anton Zanevskiy va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Denis Madenov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.