Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006750

Amistoso (Int.) 731006750 Información oficial sobre el partido 731006750 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

A Coruña R.S.D. Alineación oficial del equipo 'A Coruña R.S.D.' en el partido 1 - 5 Leamington FC Alineación oficial del equipo 'Leamington FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
A Coruña R.S.D. Alineación oficial del equipo 'A Coruña R.S.D.' en el partido 1 - 9 Leamington FC Alineación oficial del equipo 'Leamington FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Coruña R.S.D.

Goles Goles

  • 103 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els seguidors del Coruña RSD van tornar a saltar d'alegria al minut 33. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Mario Moretti que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Zach Kayser de Coruña RSD va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Brás Beja de Coruña RSD va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Leamington FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Armas Metsänranta de Leamington va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Trevor Carter va augmentar l'avantatge de Leamington a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 62, Leamington va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser 辜 (Gu) 祖民 (Zumin).
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Leamington augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Armas Metsänranta es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Leamington va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en 辜 (Gu) 祖民 (Zumin), amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Maximilian Röder va estar a punt de posar per davant a Leamington amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Leo da Piúca va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Stoffe Hägerkvist va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Leo da Piúca va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Armas Metsänranta es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Armas Metsänranta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.