Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006594

Amistoso (Int., RC) 731006594 Información oficial sobre el partido 731006594 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 3 - 4 orliki2000 Alineación oficial del equipo 'orliki2000' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Castilla Alineación oficial del equipo 'Real Castilla' en el partido 2 - 1 orliki2000 Alineación oficial del equipo 'orliki2000' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,2 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Castilla

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Bran Rodas sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Gustavo López Pilares que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Després de 87 minuts de partit, Julio Mena igualava per Castilla en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 104 Minuto 119 (Gol de penalti): Castilla aconseguia el 3 - 4 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Bran Rodas al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Zoubaïr El-Kaoutari va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Castilla van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bran Rodas va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Zoubaïr El-Kaoutari, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Castilla ho intentava per la dreta per mitjà de Àlex Vilaró, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcial Del Arroyo Bueno va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Julio Mena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bran Rodas.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manel Pompeyo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 119 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Mena de Castilla es va guanyar la targeta groga merescudament.

orliki2000

Goles Goles

  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): En Christen Vadstrup va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ivan Hristov la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a orliki2000 prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Christen Vadstrup.
  • 141 Minuto 104 (Gol de contra por el centro): El orliki2000 era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Pekka Schintling va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 119 (Gol por el centro): Al minut 119, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cantekin Korman va augmentar l'avantatge de orliki2000 a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 11 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de orliki2000 van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 11 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Reiner Wagenstaller, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 207 Minuto 19 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): orliki2000 va ser a punt de marcar al minut 19, quan el seu jugador Reiner Wagenstaller va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Ivan Hristov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Tomas Zubigarai va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Ivan Hristov va fer una jugada per la banda esquerra, però Tomas Zubigarai va aturar el seu xut.
  • 235 Minuto 94 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Cantekin Korman va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 119 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volker Vinatzer de orliki2000 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.