Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731006545

Amistoso (Int., RC) 731006545 Información oficial sobre el partido 731006545 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 6 - 4 Fc Carantec Alineación oficial del equipo 'Fc Carantec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido 2 - 0 Fc Carantec Alineación oficial del equipo 'Fc Carantec' en el partido
Tiene mucha potra 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deskiziadores

Goles Goles

  • 110 Minuto 86 (Gol de falta): Dskiziados equilibrava els comptes al minut 86 quan en Spartaco Aguirre va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Spartaco Aguirre s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Uhin Ona va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Galván Saco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Spartaco Aguirre va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Xavier Dezcallar de Dskiziados va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Jack Troughton anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Dskiziados.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Óscar Monferrato de Dskiziados, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Fabien Louradour en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Doru Drăgulănescu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 4.

Fc Carantec

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 30, quan Roberto Salaro va posar els visitants Carantec per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 87, Zenon Rompca va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jahn Eekboom, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Jorge Roberto Bellido marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Norbert Delhomme que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Carantec va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jahn Eekboom va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Mounsef Ramzi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Carantec va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Carantec van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Eggert Kristinsson va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 107 (Ocasión de contra por la derecha): Carantec van sortir al contraatac amb encert al minut 107, però Sergio Weisz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anastazy Znamirowski.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Carantec, Jacky Savin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Norbert Delhomme de Carantec va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Carantec Jorge Roberto Bellido no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Xavier Dezcallar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Carantec Sergio Weisz va intentar enganyar Xavier Dezcallar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.