Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731005435

Amistoso (Int.) 731005435 Información oficial sobre el partido 731005435 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

FC Seetalstars Alineación oficial del equipo 'FC Seetalstars' en el partido 1 - 2 F.C Stein Alineación oficial del equipo 'F.C Stein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Seetalstars Alineación oficial del equipo 'FC Seetalstars' en el partido 2 - 0 F.C Stein Alineación oficial del equipo 'F.C Stein' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Seetalstars

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Claudir Estiano de Seetalstars va demostrar les seves habilitats al minut 74 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Claudir Estiano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

F.C Stein

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de Stein Koldo Coenza va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 140 Minuto 72 (Gol de contra de falta): El contraatac de Stein va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Max Wagener va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Diego Delgado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Erasmo Cesetti, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Stein va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Seetalstars. La jugada d'estratègia del Stein per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sergio López González va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Koldo Coenza de Stein es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.