Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731005084

Amistoso (Int.) 731005084 Información oficial sobre el partido 731005084 en Hattrick

17.04.2024 14:00:00

Sokol Pustkovec Alineación oficial del equipo 'Sokol Pustkovec' en el partido 5 - 1 KF Folafótur Alineación oficial del equipo 'KF Folafótur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sokol Pustkovec Alineación oficial del equipo 'Sokol Pustkovec' en el partido 6 - 1 KF Folafótur Alineación oficial del equipo 'KF Folafótur' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sokol Pustkovec

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Corria el minut 13 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Metoděj Hégr, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pustkovec va ser Metoděj Hégr.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Pustkovec va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Miloslav Gardian, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 1.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pustkovec a 4 - 1. Roman Charvát va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Pustkovec pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arnold Mihalik va posar el 5 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Arnold Mihalik s'introduí entre dos defensors, que van quedar fora d'opcions de robar la pilota en unes dècimes de segon. Però després no va ser capaç de materialitzar el gol.

KF Folafótur

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Aðalsteinn Kristvarðsson va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Xherdan Bruehlmann, al minut 53 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.