Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731004005

Amistoso (Int., RC) 731004005 Información oficial sobre el partido 731004005 en Hattrick

17.04.2024 10:50:00

Interfoot Lignon Alineación oficial del equipo 'Interfoot Lignon' en el partido 5 - 1 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Interfoot Lignon Alineación oficial del equipo 'Interfoot Lignon' en el partido 1 - 2 Blau Weiß Bratmaxe Alineación oficial del equipo 'Blau Weiß Bratmaxe' en el partido
Tiene mucha potra 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,8 % 0,3 % 92,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Interfoot Lignon

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Interfoot equilibrava la balança al minut 34. En Jari Roithmeier, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Raymond Tschanen el va rematar Gelson Meidinger amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Interfoot a 3 - 1. Claus Christoph Guethler va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jona Stubner va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Al minut 68 en Raymond Tschanen va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Jari Roithmeier de Interfoot va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Blau Weiß Bratmaxe

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alex Demattè va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fritz Bauernschmitt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Thorsten Hinterstocker va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 37, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ivo Lickert va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 42 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Víctor Marroquín amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Thorsten Hinterstocker ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Thorsten Hinterstocker va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Al minut 92, Thorsten Hinterstocker va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Marroquín de Bratmaxe es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Friedel Radowitz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thorsten Hinterstocker de Bratmaxe la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.