Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731003672

Amistoso (Int.) 731003672 Información oficial sobre el partido 731003672 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 1 - 3 Vacca F.C. Alineación oficial del equipo 'Vacca F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VcFimp Alineación oficial del equipo 'VcFimp' en el partido 0 - 2 Vacca F.C. Alineación oficial del equipo 'Vacca F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VcFimp

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Emil Molland, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aart Ysselstein haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a VcFimp al minut 40.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): VcFimp van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Patryk Szpila va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Köbi Gasparin de VcFimp va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Patryk Szpila de VcFimp va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vacca F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 28 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 28 minuts quan Ties van Teunenbroek va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Quincy Frederiksz, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Lorenzo Borkent es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del Vacca va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Raemon Bouwstra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Vacca va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Gert Meijdam va quedar-se sol davant el porter Jerker Gustavsson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Raemon Bouwstra va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gert Meijdam va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.