Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731003661

Amistoso (Int.) 731003661 Información oficial sobre el partido 731003661 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

HTC-Highroad Alineación oficial del equipo 'HTC-Highroad' en el partido 2 - 3 derunitics Alineación oficial del equipo 'derunitics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HTC-Highroad Alineación oficial del equipo 'HTC-Highroad' en el partido 2 - 1 derunitics Alineación oficial del equipo 'derunitics' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,8 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HTC-Highroad

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Als 47 minuts, una gran jugada per l'esquerra de HTC-Highroad va acabar amb la pilota als peus de Alfredo Juaristi que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 102 Minuto 70 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 70 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Etjēns Bodendorfs, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el HTC-Highroad a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): HTC-Highroad va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Rafael Jabariego va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Achik 'Tuto' Jebbouri va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Rafael Jabariego no oblidarà el que li va passar durant el minut 63. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Franciscano Ereinozaga de HTC-Highroad es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.

derunitics

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): derunitics va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Edin Bešić va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ahmet Fahri Kadir arribés a peus de Emre Çoray, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a derunitics el 0 - 2.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Passaven 36 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Edin Bešić va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de derunitics va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mesrur Doğan, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emre Çoray de derunitics va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.