Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731003403

Amistoso (Int., RC) 731003403 Información oficial sobre el partido 731003403 en Hattrick

17.04.2024 20:15:00

Triquetra United Alineación oficial del equipo 'Triquetra United' en el partido 4 - 0 LZS Sokół Zalesie Śląskie Alineación oficial del equipo 'LZS Sokół Zalesie Śląskie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triquetra United Alineación oficial del equipo 'Triquetra United' en el partido 3 - 1 LZS Sokół Zalesie Śląskie Alineación oficial del equipo 'LZS Sokół Zalesie Śląskie' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triquetra United

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): El jugador John Lawless de 3FC, després de 41 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Reinoud Beegden va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 50 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 130 Minuto 66 (Gol de falta): El gol de falta de Reinoud Beegden sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 66 i ampliar l'avantatge de 3FC a 3 - 0.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de 3FC van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 0 mitjançant en Mark Doherty.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Reinoud Beegden va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Reinoud Beegden va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Temuder Baatar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): 3FC va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Daragh Dunphy va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Temuder Baatar.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Reinoud Beegden gairebé va marcar per a 3FC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

LZS Sokół Zalesie Śląskie

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Sokół creava perill des de la dreta al minut 42, però en Bobby Thomae, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Marcin Kazimierczak desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matata Vader de Sokół va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Matata Vader va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Franciszek Modrzyński de Sokół va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.