Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731003102

Amistoso (Int., RC) 731003102 Información oficial sobre el partido 731003102 en Hattrick

17.04.2024 12:45:00

MISKO'S Alineación oficial del equipo 'MISKO'S' en el partido 5 - 3 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
MISKO'S Alineación oficial del equipo 'MISKO'S' en el partido 6 - 2 Depor USA Alineación oficial del equipo 'Depor USA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MISKO'S

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al MISKOS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nemanja Glavonjić, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): MISKOS va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Grégoire Hénon va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Vojin Vukčević va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de MISKOS.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Siniša Abrašević va augmentar la diferència de MISKOS a 4 - 2 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Samir Kapetanović de MISKOS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Depor USA

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Barnabás Álmos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 34 minuts Zerihun Tewoldebirhane va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Depor van mostrar una bona compenetració quan al minut 73 van reduir diferències a 4 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Konstantin Yushakov va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Depor al minut 5, però el xut de Barnabás Álmos va topar amb la tanca defensiva.