Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731002247

Amistoso (Int., RC) 731002247 Información oficial sobre el partido 731002247 en Hattrick

16.04.2024 19:40:00

Gindungo dos Kotas Alineación oficial del equipo 'Gindungo dos Kotas' en el partido 7 - 0 Zburatorul Bucuresti Alineación oficial del equipo 'Zburatorul Bucuresti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gindungo dos Kotas Alineación oficial del equipo 'Gindungo dos Kotas' en el partido 4 - 0 Zburatorul Bucuresti Alineación oficial del equipo 'Zburatorul Bucuresti' en el partido
Tiene bastante suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gindungo dos Kotas

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Gindungo contenien la respiració mentre en Manuel Gil de Carvalho s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21, Gindungo va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Renato Piedade, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Jerry Hernandez va augmentar la diferència de Gindungo a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gindungo a 4 - 0. Shahbal Emrouzi va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Gindungo va augmentar la diferència quan Dominik Tárnok no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Vardis Aggelakis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Peter Cederner de Gindungo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Gil Maria Fernandes Branco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però György Susánszki va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 84 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Vardis Aggelakis estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Zburatorul Bucuresti

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tuukka Taka-aho no va ser aprofitada per en Valeriu Zidu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Zburatorul van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Mihai Cobuz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.