Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001702

Amistoso (Int., RC) 731001702 Información oficial sobre el partido 731001702 en Hattrick

17.04.2024 20:45:00

Hverfisgata Alineación oficial del equipo 'Hverfisgata' en el partido 1 - 4 Linces de la Mancha F.C. Alineación oficial del equipo 'Linces de la Mancha F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hverfisgata Alineación oficial del equipo 'Hverfisgata' en el partido 0 - 5 Linces de la Mancha F.C. Alineación oficial del equipo 'Linces de la Mancha F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hverfisgata

Goles Goles

  • 108 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 50, en Tan Kian Yau la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Haraldur Þór Hallbergsson que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Tan Kian Yau va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 78. 1-3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óðinn Vígsteinsson de Hverfis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Linces de la Mancha F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Xaver Tschiffely va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Lynx Men va ser finalitzada des de l'esquerra per Roman Krupka al minut 64. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Joan Fonollosa va augmentar l'avantatge de Lynx Men a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Antonio Velásquez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Vésteinn Magnússon, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): 苏 (Su) 兴湖 (Xinghu), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lynx Men a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joan Fonollosa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Antonio Velásquez va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Antonio Velásquez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Vésteinn Magnússon va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lynx Men que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Filomeno Vicente Soler, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Alessandro Gallas de Lynx Men va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.