Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001069

Amistoso (Int.) 731001069 Información oficial sobre el partido 731001069 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

the punisher Alineación oficial del equipo 'the punisher' en el partido 4 - 0 B.F. Skinner FC Alineación oficial del equipo 'B.F. Skinner FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
the punisher Alineación oficial del equipo 'the punisher' en el partido 4 - 1 B.F. Skinner FC Alineación oficial del equipo 'B.F. Skinner FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the punisher

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paolo Polidoro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, punisher es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 14 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de punisher va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Montesclaros progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): El gol de falta de 苏 (Su) 兴祥 (Xingxiang) sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 26 i ampliar l'avantatge de punisher a 3 - 0.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Massimiliano Campanati va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Juan Montesclaros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Julio Villalobos va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 苏 (Su) 兴祥 (Xingxiang).

B.F. Skinner FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Julio César Nieva de Skinner, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 252 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Skinner va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 61, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Julio César Nieva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Timoteo Madorrán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.