Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731001028

Amistoso (Int.) 731001028 Información oficial sobre el partido 731001028 en Hattrick

17.04.2024 10:45:00

Olympique Genève Alineación oficial del equipo 'Olympique Genève' en el partido 1 - 1 PPFC Mossoró Alineación oficial del equipo 'PPFC Mossoró ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olympique Genève Alineación oficial del equipo 'Olympique Genève' en el partido 0 - 4 PPFC Mossoró Alineación oficial del equipo 'PPFC Mossoró ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique Genève

Goles Goles

  • 118 Minuto 51 (Gol evento especial córner peinado): Gilbert Wagemans va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Genève, Dino Küpfer, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Enosch Hirschmann va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Yoan Ségui va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Enosch Hirschmann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luigi Glutz de Genève va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

PPFC Mossoró

Goles Goles

  • 163 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ângelo Stival va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 77 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mossoró que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ângelo Stival, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Claudir Ferreira, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 290 Minuto 11 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Claudir Ferreira era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 11. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Jeovane Laurence va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Christof Schield va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): El Mossoró va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 18 amb un llançament de falta perillós. En Miguel José Nascimento però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Miguel José Nascimento va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Christof Schield, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Mossoró va estar a punt d'empatar al 63 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Breno Kaíque Cabral que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ângelo Stival de Mossoró amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Brandão.