Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000875

Amistoso (Int.) 731000875 Información oficial sobre el partido 731000875 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido 5 - 0 FC Fabsi Alineación oficial del equipo 'FC Fabsi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gayern de Munich Alineación oficial del equipo 'Gayern de Munich' en el partido 3 - 0 FC Fabsi Alineación oficial del equipo 'FC Fabsi' en el partido
Tiene suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gayern de Munich

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del mariquitas contenien la respiració mentre en Rubén Campos s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): mariquitas va augmentar la diferència quan Ekfried Jenisch no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mirosław Parka va treure un córner llarg cap al segon pal que en Théotime Malige, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 0.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Als 66 minuts de joc, els nois de mariquitas van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mirosław Parka augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de mariquitas a 5 - 0. Ekfried Jenisch va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Rubén Campos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ibrahim Held va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mirosław Parka estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Eric Hedegård, als 38 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El mariquitas ho intentava per la dreta per mitjà de Théotime Malige, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salomon van Ittersum.

FC Fabsi