Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000872

Amistoso (Int.) 731000872 Información oficial sobre el partido 731000872 en Hattrick

16.04.2024 18:30:00

TCL Blau-Weiß Kösching Alineación oficial del equipo 'TCL Blau-Weiß Kösching' en el partido 2 - 2 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TCL Blau-Weiß Kösching Alineación oficial del equipo 'TCL Blau-Weiß Kösching' en el partido 4 - 1 daniFraps Alineación oficial del equipo 'daniFraps' en el partido
Tiene mala suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TCL Blau-Weiß Kösching

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Després de 28 minuts de partit, Marc Satzvey igualava per Blau-Weiß en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Blau-Weiß sabia com jugar al contraatac, i al minut 32, Joona Tasanko va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Markus Lamm va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Jordi Páramo Ortiz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Eduardo Vinuesa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Blau-Weiß va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jordi Páramo Ortiz en un 1 contra 1 amb el porter Eduardo Vinuesa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

daniFraps

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Eneko Urizarrekalde la va rematar Nélson Serra amb una magnífica volea que va fer pujar per a daniFraps el 0 - 1.
  • 164 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Nélson Serra de daniFraps va marcar de penal l'empat al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rainier Uphoff va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 59. En Eneko Urizarrekalde va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Bastien Ingold va estar a punt de posar per davant a daniFraps amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kai Hiebeler va impedir un gol cantat.