Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000833

Amistoso (Int.) 731000833 Información oficial sobre el partido 731000833 en Hattrick

17.04.2024 23:00:00

Cornwall Pylons Alineación oficial del equipo 'Cornwall Pylons' en el partido 1 - 4 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cornwall Pylons Alineación oficial del equipo 'Cornwall Pylons' en el partido 1 - 1 Axon Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Axon Wanderers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,1 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cornwall Pylons

Goles Goles

  • 187 Minuto 26 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Cornwall volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 26 van aconseguir marcar quan en Ib 'Too Tall' Lynge va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cornwall van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ratzon 'The Shadow' Farkash va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 287 Minuto 46 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Cornwall va deixar en bona posició a en David Caddick per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre-Albert Faille de Cornwall va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Said Martorell de Cornwall la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Axon Wanderers FC

Goles Goles

  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Miguel Ángel Budia la va convertir en gol amb un remat de cap en Marian Mnich tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 41 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Axon va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 42. Hans Sonnleitner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Donatus Sommerfeld va aprofitar un error defensiu al minut 80, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Axon.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Axon sempre confia amb les genialitats d'en Hans Sonnleitner; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mičo Vitko va fer una jugada per la banda esquerra, però Thomas Fouqueray va aturar el seu xut.
  • 219 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Dragoş Sere va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Marian Mnich, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kymani Edwards de Axon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.