Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000775

Amistoso (Int.) 731000775 Información oficial sobre el partido 731000775 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

F.C. Bones Tardes Alineación oficial del equipo 'F.C. Bones Tardes' en el partido 1 - 2 The Scarkes Alineación oficial del equipo 'The Scarkes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Bones Tardes Alineación oficial del equipo 'F.C. Bones Tardes' en el partido 2 - 1 The Scarkes Alineación oficial del equipo 'The Scarkes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Bones Tardes

Goles Goles

  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Vaso Rajković va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Roberto Carlos Badorrey, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Valdés Saavedra va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Zé Felipe Lessa Xavier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Jorge Valdés Saavedra de Tardes va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Vaso Rajković va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 77 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Roberto Carlos Badorrey hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Zé Felipe Lessa Xavier. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 210 Minuto 82 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Roberto Carlos Badorrey quasi empata el partit per a Tardes, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Roberto Carlos Badorrey va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik McSorley de Tardes es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

The Scarkes

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Peace Marfo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 190 Minuto 37 (Gol de falta): Al 37 minuts, El Scarkes va fer el 0-2. En Patrick Simma va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Asamoah Asante que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Peace Marfo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Scarkes va quedar sense poder incrementar el seu marcador.