Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000717

Amistoso (Int.) 731000717 Información oficial sobre el partido 731000717 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 4 - 2 FFC Chaos Alineación oficial del equipo 'FFC Chaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sempre Brull Alineación oficial del equipo 'Sempre Brull' en el partido 5 - 0 FFC Chaos Alineación oficial del equipo 'FFC Chaos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sempre Brull

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 els aficionats van embogir quan en Ales' Dubrovin va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Sempre.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Sempre a 2 - 0. Ger Hetharia va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): El gol de falta de Ger Hetharia sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 53 i ampliar l'avantatge de Sempre a 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Jakub Pachulski de Sempre va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Sempre va estar a punt de posar-se per davant al minut 13 però Ales' Dubrovin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ales' Dubrovin va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Simone Urbani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Björn Knutsson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Brian Lindsay va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Ger Hetharia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FFC Chaos

Goles Goles

  • 116 Minuto 75 (Gol evento especial rápido + pase): Russell McGregor va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Billy Penner, que no va fallar i va marcar el 3 - 1.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Chaos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 79, Alex McVean va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.