Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731000016

Amistoso (Int.) 731000016 Información oficial sobre el partido 731000016 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 0 - 2 VSC Normannen Alineación oficial del equipo 'VSC Normannen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
daroca f.c Alineación oficial del equipo 'daroca f.c' en el partido 0 - 2 VSC Normannen Alineación oficial del equipo 'VSC Normannen' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

daroca f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Daroca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kresal Iholdi va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Daroca va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kresal Iholdi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Daroca va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Frera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Daroca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aimar Basterra, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Daniel Campbell de Daroca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Frera de Daroca la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

VSC Normannen

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): En Tom Kristiansen va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 3. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carles Nogueres va augmentar l'avantatge de Normannen a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rashaun Parris després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Claudio Prandi va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Rudolf Golaz de Normannen va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, el Normannen va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rashaun Parris s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Rudolf Golaz al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Beat Schmitt. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Normannen quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Rudolf Golaz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Claudio Prandi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rudolf Golaz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 87 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Tom Kristiansen al minut 87.