Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999314

Amistoso (Int.) 730999314 Información oficial sobre el partido 730999314 en Hattrick

16.04.2024 20:30:00

Maccabi Podrick Alineación oficial del equipo 'Maccabi Podrick' en el partido 4 - 0 Atlético Jennyfers Alineación oficial del equipo 'Atlético Jennyfers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Maccabi Podrick Alineación oficial del equipo 'Maccabi Podrick' en el partido 5 - 1 Atlético Jennyfers Alineación oficial del equipo 'Atlético Jennyfers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maccabi Podrick

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Maccabi s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Ezequiel Ribeiro Barros per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Oleg Levitzky va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Maccabi i marcant el 2 - 0.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Yoaz Yasinsky entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Maccabi, un peu providencial d'en Hassan Swedaan va situar el 3-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Maccabi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bogdan Stănescu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Yoaz Yasinsky gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Urgain Aintzuberro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, Bogdan Stănescu gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Ezequiel Ribeiro Barros una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Urgain Aintzuberro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Oleg Levitzky de Maccabi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Atlético Jennyfers

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 22 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Axel Carrasquel va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 250 Minuto 74 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Jennyfers van pujar a rematar. Però en Miquel Joan Roquet la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.