Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730999173

Amistoso (Int., RC) 730999173 Información oficial sobre el partido 730999173 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Arroyofresno Alineación oficial del equipo 'Arroyofresno' en el partido 3 - 0 FC Konter Greifswald Alineación oficial del equipo 'FC Konter Greifswald' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arroyofresno Alineación oficial del equipo 'Arroyofresno' en el partido 3 - 0 FC Konter Greifswald Alineación oficial del equipo 'FC Konter Greifswald' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arroyofresno

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41 l'àrbitre va premiar Arroyofresno amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Kefli bin Ramadhan va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 58 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 58, el Arroyofresno va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Viktor Spil, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Viktor Spil es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Viktor Spil del Arroyofresno ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Arroyofresno va estar a punt de posar-se per davant al minut 14 però Felip Darna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 17 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Kefli bin Ramadhan va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Martín Riquelme va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Arroyofresno.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Arturo Osma, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Kefli bin Ramadhan va sorprendre Henny Winands amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Felip Darna de Arroyofresno gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Konter Greifswald

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FCKG, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Khalfani Kanana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Willhelm Ditz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 225 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Vitaliano Onori de FCKG va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.