Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998969

Amistoso (Int.) 730998969 Información oficial sobre el partido 730998969 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 2 - 0 Elsweide zat. 2 Alineación oficial del equipo 'Elsweide zat. 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cal Mays F.C. Alineación oficial del equipo 'Cal Mays F.C.' en el partido 0 - 2 Elsweide zat. 2 Alineación oficial del equipo 'Elsweide zat. 2' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cal Mays F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Mays va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Iván Artigas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): El jugador Conrad Guillamat de Mays es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mays va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Baltasar Medina va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): Miklós Deák hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Quirico Regueira havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Elsweide zat. 2

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Elsweide va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Isidro Olivos va desviar el xut final de Carlos De Haro després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Elsweide que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dragoş Moiş, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Appie Vlug va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Addy Kelderman va encarar al porter al 32, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Philippe Desrochers va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 42 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dragoş Moiş va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Hugo Matamoros quasi aconsegueix empatar per Elsweide al minut 60, però Isidro Olivos va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Yvo Hennen ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Appie Vlug de Elsweide va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Addy Kelderman de Elsweide la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.