Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998450

Amistoso (Int., RC) 730998450 Información oficial sobre el partido 730998450 en Hattrick

17.04.2024 15:15:00

Los chicos demenciales Alineación oficial del equipo 'Los chicos demenciales' en el partido 0 - 7 vrhi cicarije Alineación oficial del equipo 'vrhi cicarije' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los chicos demenciales Alineación oficial del equipo 'Los chicos demenciales' en el partido 1 - 5 vrhi cicarije Alineación oficial del equipo 'vrhi cicarije' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los chicos demenciales

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Tobi Wetzk va fer al minut 3 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Maurice Glacet, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Iu Muntalat després que el jugador de demenciales li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Mikhail Mozart de demenciales va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Rifà es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

vrhi cicarije

Goles Goles

  • 174 Minuto 28 (Gol de penalti): Quan passaven 28 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del cicarije. En Claudiano Caburé va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 136 Minuto 33 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que David Rifà s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Nikola Saorić, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Claudiano Caburé va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a cicarije gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Vukašin Nešić va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cicarije, Pavo Jagić, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, cicarije va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Claudiano Caburé.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Harald Starkl de cicarije l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 59 de partit.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Wise Jedinak va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikola Saorić de cicarije la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.