Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998355

Amistoso (Int., RC) 730998355 Información oficial sobre el partido 730998355 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Semillero de seleccion Alineación oficial del equipo 'Semillero de seleccion' en el partido 4 - 0 FC BAYERN OMAN Alineación oficial del equipo 'FC BAYERN OMAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Semillero de seleccion Alineación oficial del equipo 'Semillero de seleccion' en el partido 2 - 0 FC BAYERN OMAN Alineación oficial del equipo 'FC BAYERN OMAN' en el partido
Tiene suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Semillero de seleccion

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 7 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pablo Castro llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Semillero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jerónimo Ortega va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): En Matteo Bellorini va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-0.
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Emilio Dybala, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Castro de Semillero es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.

FC BAYERN OMAN

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Kamil Saad Al-Rajhy va poder marcar per a FCB en un servei de cantonada picat per en Rasheed Amjad Al-Lamky quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FCB va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sameeh Hazim Al-Ghamdy, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Hani Abdulmalik Al-Buayqy va servir per deixar enrere el gegant Pablo Castro al minut 90, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hani Abdulmalik Al-Buayqy.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Samy Talib Al-Muainy de FCB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.