Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730998317

Amistoso (Int., RC) 730998317 Información oficial sobre el partido 730998317 en Hattrick

17.04.2024 17:25:00

Fella Rovers Alineación oficial del equipo 'Fella Rovers' en el partido 4 - 0 jasokob united Alineación oficial del equipo 'jasokob united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fella Rovers Alineación oficial del equipo 'Fella Rovers' en el partido 3 - 0 jasokob united Alineación oficial del equipo 'jasokob united' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fella Rovers

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Rovers va ser Tamás Somorjai.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Rovers va obtenir un penal al minut 36, que va llançar a la perfecció Emanuele Friaglia. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 en Michelangelo Pereira va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Troels Mørk podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 3 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rovers a 4 - 0. Rolf van der Zalm va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Emanuele Friaglia gairebé va marcar per a Rovers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Saleh Kiwan al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rolf van der Zalm va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Troels Mørk de Rovers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Troels Mørk va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

jasokob united

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Tibor Breidbach va ridiculitzar a en Marcus Juhl amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 44 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Michelangelo Rigato va servir per deixar enrere el gegant Sergey Gorchakov al minut 44, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de jasokob, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Ole Widenhorn va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.