Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730997993

Amistoso (Int.) 730997993 Información oficial sobre el partido 730997993 en Hattrick

17.04.2024 18:25:00

Ageless Vampires FC Alineación oficial del equipo 'Ageless Vampires FC' en el partido 4 - 3 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ageless Vampires FC Alineación oficial del equipo 'Ageless Vampires FC' en el partido 4 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Tiene un resultado normal 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ageless Vampires FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Alberto Medeiros s'emportà una gran ovació del públic local al minut 24, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Adib Ruhs, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Vampires se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 33.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ricardo Tupper va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Vampires empatava el partit, 3 a 3, al minut 83.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Vampires va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 89 Antonello Malgaroli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Xavier Span hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sadri Saygun havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Vampires ho intentava per la dreta per mitjà de Sadri Saygun, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Vampires va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonino Serrano va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Aisenberg.

Real Almuñécar

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Pedro Señor la va convertir en gol amb un remat de cap en Codrin Huza tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 18 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): Al minut 38 del partit, Gonzalo Mariano Romero va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Octavio Delgado arribés a peus de Pedro Señor, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Almuñécar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Almuñécar, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Pedro Señor va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.