Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730997919

Amistoso 730997919 Información oficial sobre el partido 730997919 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido 7 - 3 C.D.A.D.E Alineación oficial del equipo 'C.D.A.D.E' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Salmadara Key Alineación oficial del equipo 'Salmadara Key' en el partido 10 - 0 C.D.A.D.E Alineación oficial del equipo 'C.D.A.D.E' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salmadara Key

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Hendrik Reineck ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Salma es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Salma va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sándor Ferenczi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rudolphe Buffière va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 56 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Salma i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 56 minuts de joc. Mentre en Oscar Gallicchio el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Salma a 5 - 1. Rudolphe Buffière va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Oscar Gallicchio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 3 per a Salma.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Rudolphe Buffière es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 7 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Andrea Attico al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rudolphe Buffière va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

C.D.A.D.E

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 24, el jugador visitant Ignacio Albariño va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, CDADE seguien lluitant fins al final. Al minut 68, fruit d'aquests esforços, Modesto Merodio va marcar el 5 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Diego Álvez sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 75 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CDADE a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Diego Álvez va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 39, quan un error defensiu va deixar Diego Álvez completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.