Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996754

Amistoso 730996754 Información oficial sobre el partido 730996754 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

La Menorquina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Menorquina F.C.' en el partido 2 - 2 Clapton United Alineación oficial del equipo 'Clapton United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Menorquina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Menorquina F.C.' en el partido 1 - 1 Clapton United Alineación oficial del equipo 'Clapton United' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Menorquina F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 22, Hugo Oliveira de Menorquina empatava el partit: 1 - 1.
  • 111 Minuto 80 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Toño Arume va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Menorquina empatava el partit, 2 a 2, al minut 80.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Toño Arume de Menorquina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Clapton United

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, Clapton es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Fèlix Canyelles es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El Clapton era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Tomé Rada va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Fèlix Canyelles es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Clapton van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Jordi Estany va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Acacio Armida va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jordi Estany, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.