Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996605

Amistoso 730996605 Información oficial sobre el partido 730996605 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido 1 - 2 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Piken C.F. Alineación oficial del equipo 'Piken C.F.' en el partido 3 - 0 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piken C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pat Griffith, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Piken se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 51 (Ocasión de penalti): Al minut 51 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Przemysław Rajchert, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlos Valdivia Bravo per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cosme Seco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 82 minuts, en Pat Griffith no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Carlos Valdivia Bravo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Sporting de Limon

Goles Goles

  • 116 Minuto 77 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 77 minuts quan Manuel Igarzábal va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Mouhsine Fatah, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Sporting va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 78. Víctor Caraves va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van sortir al contraatac al minut 69, però Nakor Aldaregia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Lucas Rubio Gómez de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.