Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730996555

Amistoso 730996555 Información oficial sobre el partido 730996555 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Buco Seniors Alineación oficial del equipo 'Buco Seniors' en el partido 2 - 2 Ascot FClub Alineación oficial del equipo 'Ascot FClub' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Buco Seniors Alineación oficial del equipo 'Buco Seniors' en el partido 1 - 1 Ascot FClub Alineación oficial del equipo 'Ascot FClub' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buco Seniors

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Salim Akkache va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Karel Tran va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Seniors posava el marcador 1 a 0.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): En Salim Akkache va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Escarramad, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Seniors va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a William Conway, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Ruidiaz de Seniors es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Botho Herrensohr.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Zdeněk Huml s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Ascot FClub

Goles Goles

  • 152 Minuto 62 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Tomàs Ayats va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 62 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Ascotfc van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 69, quan Anastacio Demarchi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Souhaïb Ballouchy, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Filipe Marcondes no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Ascotfc va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Chinnatambi Gaytonde es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ascotfc va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 16 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Chinnatambi Gaytonde va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Ovidiu Matei va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Ascotfc va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 90, quan Tomàs Ayats va quedar-se sol davant el porter Souhaïb Ballouchy, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Logan Wayman de Ascotfc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.