Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730995829

Amistoso 730995829 Información oficial sobre el partido 730995829 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Pesudo Asesores y Consultores Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores y Consultores' en el partido 4 - 1 Barcelona Titans Alineación oficial del equipo 'Barcelona Titans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Pesudo Asesores y Consultores Alineación oficial del equipo 'Pesudo Asesores y Consultores' en el partido 3 - 2 Barcelona Titans Alineación oficial del equipo 'Barcelona Titans' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,2 % 35,2 % 28,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pesudo Asesores y Consultores

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ismael Nicomedes, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Consultores, atacant per l'esquerra al minut 73, va aprofitar el magnífic llançament de Pau Ausina per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Consultores a 3 - 1. Santiago Malamata va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Consultores va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ismael Nicomedes des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Consultores va estar a punt d'arribar en un córner. En Santiago Malamata va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Consultores ho intentava per la dreta per mitjà de José María Iglesias, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Consultores la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Erik Cugno de Consultores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Barcelona Titans

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 29 minuts Ricardo Ciutadella va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Barcelona va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Aníbal Gallo va quedar-se sol davant el porter Mika Siiteri, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Heliodoro Ibañez Aldecoa de Barcelona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 39, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!