Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730995709

Amistoso 730995709 Información oficial sobre el partido 730995709 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Tenerife Celeste F.C Alineación oficial del equipo 'Tenerife Celeste F.C' en el partido 2 - 1 Lopera C.F. Alineación oficial del equipo 'Lopera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tenerife Celeste F.C Alineación oficial del equipo 'Tenerife Celeste F.C' en el partido 3 - 1 Lopera C.F. Alineación oficial del equipo 'Lopera C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,5 % 8,9 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tenerife Celeste F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Passats 67 minuts, Juanjo Elizalde, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tenerife es posava per davant!
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Juanjo Elizalde de Tenerife va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Ali Hassan bin Hj Bujang arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Youssouf Achir va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Luis Aliaga va entorpir al marcador d'en David Través per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lopera C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Un mica després, Denis Casas dos Montes de Lopera va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ernesto Aladrén de Lopera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.