Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730994329

Amistoso (Int., RC) 730994329 Información oficial sobre el partido 730994329 en Hattrick

17.04.2024 10:50:00

Mythen-Kickers Alineación oficial del equipo 'Mythen-Kickers' en el partido 4 - 0 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mythen-Kickers Alineación oficial del equipo 'Mythen-Kickers' en el partido 0 - 1 Rayo Pitcairn C.F. Alineación oficial del equipo 'Rayo Pitcairn C.F.' en el partido
Tiene mucha potra 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mythen-Kickers

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de Mythen-Kickers va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Enrique Duque va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mythen-Kickers van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Benedetto D'Angelo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Gert Bruylants! Un inimaginable dribbling sobre Adoram Nacht va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 3 - 0 per a Mythen-Kickers.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mythen-Kickers sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Granit Gisinger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Sorin Marincescu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Rayo Pitcairn C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Cañeque de Pitcairn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Santiago Cañeque va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.