Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993756

Amistoso (Int.) 730993756 Información oficial sobre el partido 730993756 en Hattrick

17.04.2024 17:15:00

Trekker Luunbach Alineación oficial del equipo 'Trekker Luunbach' en el partido 1 - 3 Marrapinyus Alineación oficial del equipo 'Marrapinyus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trekker Luunbach Alineación oficial del equipo 'Trekker Luunbach' en el partido 0 - 3 Marrapinyus Alineación oficial del equipo 'Marrapinyus' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trekker Luunbach

Goles Goles

  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 66 minuts quan Gianvito Gasperoni va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Luunbach.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdelghafour Hadj Said de Luunbach va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Dawid Balsam de Luunbach va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Marrapinyus

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Óscar Veigas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Avel·lí Viguer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al 78 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MFC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Héctor Labraña Martinez es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Pau Sobrino va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Augusto Baguer, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): MFC va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Héctor Labraña Martinez va quedar-se sol davant el porter Roby Ciacci, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Pau Sobrino va estar a punt de posar per davant a MFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roby Ciacci va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Pau Sobrino, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 41, quan en Juan Víctor Fonallar va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pau Sobrino després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roby Ciacci va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Avel·lí Viguer es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.