Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993672

Amistoso (Int., RC) 730993672 Información oficial sobre el partido 730993672 en Hattrick

17.04.2024 09:30:00

Sportclub Götzis Alineación oficial del equipo 'Sportclub Götzis' en el partido 5 - 3 Nova Carthago Spartaría Alineación oficial del equipo 'Nova Carthago Spartaría' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sportclub Götzis Alineación oficial del equipo 'Sportclub Götzis' en el partido 7 - 0 Nova Carthago Spartaría Alineación oficial del equipo 'Nova Carthago Spartaría' en el partido
Tiene mala suerte 7.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportclub Götzis

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 8 gràcies a la jugada de Felix Rauscher, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passats 56 minuts, Matthias Skardarasy, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Sportclub es posava per davant!
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Sportclub s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Branislav Tomiš per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Sportclub prenia la batuta de l'encontre al minut 98, quan en Paul Kirchner va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 104 (Gol por la derecha): Wolfgang Pöll va incrementar l'avantatge de Sportclub amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 12 (Ocasión de falta): Branislav Tomiš va sorprendre Remixio Gudelj amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 234 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 61 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Branislav Tomiš estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 99 (Ocasión por la derecha): El jugador local Wolfgang Pöll per poc que no incrementa el marcador al minut 99. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Remixio Gudelj va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduard Praxmarer de Sportclub es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vitko Lovriha de Sportclub amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Nova Carthago Spartaría

Goles Goles

  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Domiku Olaldebergara va pentinar un córner cap al segon pal que Rafa Alpont va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 57 minuts Abdelfattah Faquir va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Spartaría van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 3 mitjançant en Edmundo 'El Lobo' Palleras.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Spartaría van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Abdelfattah Faquir, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 54 en Domiku Olaldebergara ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Abdelfattah Faquir el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.