Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730993495

Amistoso (Int.) 730993495 Información oficial sobre el partido 730993495 en Hattrick

17.04.2024 10:00:00

F.C Red Bridge United Alineación oficial del equipo 'F.C Red Bridge United' en el partido 2 - 1 Caduferos CF Alineación oficial del equipo 'Caduferos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C Red Bridge United Alineación oficial del equipo 'F.C Red Bridge United' en el partido 2 - 3 Caduferos CF Alineación oficial del equipo 'Caduferos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,7 % 9,1 % 68,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Red Bridge United

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Passat el minut 41 de joc, Cristian Safta facilitava les coses al R.B.U amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Cristian Safta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. R.B.U es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): R.B.U enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Thierry Ramage quasi empata el partit per a R.B.U, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Mihai Pascu de R.B.U va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Cristian Safta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de R.B.U se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Radu Becali una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Jake Litjens va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thierry Ramage de R.B.U amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Horaţiu Dumitraşcu de R.B.U va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Caduferos CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): En Josep Maria Baldó donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 13 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Aldo Macina de Caduferos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 32 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Lier Irasuegi va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Karel Brázda, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 90, en un 1 contra 1 amb el porter, però Karel Brázda va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Lier Irasuegi des de l'esquerra.