Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730991617

Amistoso (Int.) 730991617 Información oficial sobre el partido 730991617 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Panenkitas FC Alineación oficial del equipo 'Panenkitas FC' en el partido 1 - 0 Santa Luzia Raiders Alineación oficial del equipo 'Santa Luzia Raiders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Panenkitas FC Alineación oficial del equipo 'Panenkitas FC' en el partido 1 - 0 Santa Luzia Raiders Alineación oficial del equipo 'Santa Luzia Raiders' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panenkitas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Panenkitas contenien la respiració mentre en Julio Villafuentes s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Panenkitas Joaquín Villametide quasi marca al minut 73 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alejandro Rueda Ochoa l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Juanma 'El Hechicero' Rodríguez gairebé va marcar per a Panenkitas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Joaquín Villametide de Panenkitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Lezama de Panenkitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lukáš Bacík de Panenkitas es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Santa Luzia Raiders

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Raiders van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 40, però el xut de Władysław Sitnik des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 龚 (Gong) 冠鸿 (Guanhong) de Raiders va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Serafim Folgado de Raiders es va guanyar la targeta groga merescudament.