Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730991558

Amistoso (Int.) 730991558 Información oficial sobre el partido 730991558 en Hattrick

17.04.2024 23:15:00

GKS Jastrzębie-Widzew Alineación oficial del equipo 'GKS Jastrzębie-Widzew' en el partido 0 - 6 Giljon Alineación oficial del equipo 'Giljon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
GKS Jastrzębie-Widzew Alineación oficial del equipo 'GKS Jastrzębie-Widzew' en el partido 0 - 4 Giljon Alineación oficial del equipo 'Giljon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GKS Jastrzębie-Widzew

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Jastrzębie-Widzew, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Evens Occilius va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Jastrzębie-Widzew van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 71, però Jean Jacques Filias va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jean Jacques Filias de Jastrzębie-Widzew es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Pierre Cenesca de Jastrzębie-Widzew va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Giljon

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Andrés Ivanauskas quedar desmarcat i marcar per a Giljon al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fraydun Billu, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Andrés Ivanauskas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Andrés Ivanauskas, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 67, Giljon va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Andrés Ivanauskas.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Frank Oskarsson des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Frank Oskarsson es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Giljon quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Fraydun Billu va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Giljon va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Per-Gunnar Robertsson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Després de 74 minuts, Lars Holing va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Woodbens Naillo va estar atent i va desviar la pilota a córner.