Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730989971

Amistoso 730989971 Información oficial sobre el partido 730989971 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido 2 - 3 athletic la sagrera Alineación oficial del equipo 'athletic la sagrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Alcorcon FC Alineación oficial del equipo 'Atletico Alcorcon FC' en el partido 3 - 2 athletic la sagrera Alineación oficial del equipo 'athletic la sagrera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Alcorcon FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Felipe Rueda va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Luis García de Cárdenas va pentinar un córner cap al segon pal que Luis Agüeras va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Kenneth Landrieu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Abel Arce havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Felipe Rueda va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El Atletico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alberto Mouriño la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Kenny Høeg tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el Atletico va posar setge sobre la defensa central visitant però en Kenny Høeg no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Agostinho Campos de Atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kenneth Landrieu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

athletic la sagrera

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a athletic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Joan Antoni Carcassona.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Laureano de Seixas de athletic va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 173 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 78, quan Laureano de Seixas va posar els visitants athletic per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Al minut 47, Luis Eduardo Lambuley de athletic va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Nahil Zorgan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.