Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730988755

Amistoso (RC) 730988755 Información oficial sobre el partido 730988755 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

LlucBarça Alineación oficial del equipo 'LlucBarça' en el partido 4 - 2 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
LlucBarça Alineación oficial del equipo 'LlucBarça' en el partido 7 - 1 Romerito All Stars Alineación oficial del equipo 'Romerito All Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LlucBarça

Goles Goles

  • 113 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors del LlucBarça amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 56, deixant Fernando Ocejo en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 60 (Gol por la izquierda): LlucBarça prenia la batuta de l'encontre al minut 60, quan en Jozef Demeure va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 109 (Gol por el centro): Iosif Petrici va donar a LlucBarça un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 114 (Gol por la derecha): LlucBarça va aconseguir el 4 - 2 quan Cristi Scaete va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 6 minuts, en Reinhard Petitot no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gustavo Valencia va estar a punt d'acabar en gol al minut 74, però el porter visitant Elmar Marquert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Romerito All Stars

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ramon Climent quedar desmarcat i marcar per a Romerito al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Ildefonso Bordonada marqués l'empat. Al minut 61 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del LlucBarça. La jugada d'estratègia del Romerito per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Robert Allen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ignacio Aroztegui es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Ildefonso Bordonada al minut 79 semblava entrar, però Faisal Hmeedat va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 251 Minuto 115 (Ocasión por el centro): Rufino Guezala va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Faisal Hmeedat no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ray Clune de Romerito es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.